Servicii Transport

Transport marfuri si persoane in maxim 24 de ore.

Transport marfuri si persoane in maxim 24 de ore.

TIRAMIT PREST firma cu capital romanesc avand ca obiect principal de activitate transportul de marfa si persoane intern si international.
Efectuam transporturi rapide/expres cu autoutilitatre de 3.5 t cu livrare catre orice destinatie din Europa, cu timp de tranzit de maxim 24h.
TIRAMIT PREST ofera solutii de transport rutier, servicii de grupaje si incarcari partiale de marfuri generale si textile cu camioane de diferite capacitati, de la autoutilitare cu greutatea utila de la 1.5 t, la camionete de 3.5 t, respectiv camioane de 20 t cu prelate sau duba inchisa.
Aceste servicii de transport la camion complet, express, incarcari partiale sau grupaje, functioneaza atat la exportul din tara, cat si la import in Romania.
TIRAMIT PREST ofera solutii de transport persoane cu microbuze de diferite capacitati, de la 4 locuri pana la 19 locuri. Serviciile de transport persoane pot fi defalcate in tranporturi la cerere sau in baza unor contracte pe perioade determinate.

SERVICII TIRAMIT PREST

Transport marfa in regim exclusiv
Transport express
Transport persoane

Comunitatea Europeana 2014

Comunitatea Europeana 2014

TIRAMIT PREST efectueaza transport international si intern de marfa generala, textile si persoane in Comunitatea Europeana. Aceste transporturi se efectueaza din Romania catre orice destinatie din Europa comunitara cum ar fi Portugalia, Spania, Franta, Anglia, Belgia, Olanda, Germania, Danemarca, Suedia, Norvegia, Finlanda, Italia, Elvetia, Austria, Cehia, Slovacia, Polonia, Ungaria, Bulgaria, Slovenia si retur.
Atat pentru transportul de marfa intern cat si international, tarifarea se face pe un singur sens.
Transportul de persoane se tarifeaza in regim dus-intors.
Colaboram si cu alte societati de transport si gasim solutia cea mai potrivita pentru dumneavoastra.
Ne aflam in permanent la dispozitia dumneavoastra pentru a va oferi cele mai bune solutii de transport marfa atat pentru incarcari complete cat si pentru persoane.