Vă stăm la dispoziţie pentru transport de persoane cu peste 20 de microbuze şi autocare, la cerere, având ca destinaţie atât localităţi din ţară cât şi din străinătate.

TRANSPORT ANGAJATI

Pe bază de contract, TIRAMIT PREST, efectuează transportul angajaţilor diferitelor companii, atât în Judetul Bihor cât şi în zonele limitrofe ale acestuia.
Zilnic transportăm peste 500 de angajaţi ai companiilor precum: Petrom, Interguard Group, Fashion Industries Romania, Securitas, J.Christof E&P Services, CDI Oilfield Services, etc. Partenerii nostrii sunt atat companii romanesti, cat si internationale, cu sedii in Romania.
Calitatea serviciilor prestate de catre noi, sunt garantate prin Certificatele ISO 9001 si 14001, eliberate de TUV Austria, in 2013.

ÎNCHIRIERE MICROBUZE

Oferim clienţilor noştri confort, siguranţă, promptitudine, şoferi cu experienţă, preţuri avantajoase şi flexibile pentru închirieri de microbuze de diferite capacităţi, dotate cu aer conditionat, internet mobil.
Puteţi închiria microbuze de la 8 locuri până la 19 locuri pentru ţară sau străinătate.
Încheiem asigurări medicale pentru persoane, carte verde, R.C.A., CASCO pentru maşini.
Am implementat un sistem de GPS Tracking pentru siguranţa dumneavoastră, pentru a răspunde cât se poate de prompt la nevoile clienţilor noştrii.Tiramit Prest - Certificare ISO9001 TUV Austria